Αγώνες Σήμερα | Πρόγραμμα TV - KingbetΣτο πρόγραμμα αγώνων της Kingbet μπορείτε να βρείτε σε ποιο κανάλι μεταδίδονται οι κορυφαίοι αγώνες σήμερα. Για να φιλτράρετε το πρόγραμμα αγώνων ποδοσφαίρου σήμερα αρκεί να πατήσετε το κουμπί “Ποδόσφαιρο” ενώ αντίστοιχα για τους αγώνες μπάσκετ σήμερα χρησιμοποιείτε το κουμπί “Μπάσκετ”. ΤΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ; Οι κορυφαίες διοργανώσεις ποδοσφαίρου παίζουν ζωντανά στα συνδρομητικά και ιδιωτικά κανάλια και η Kingbet έχει συγκεντρώσει όλες τις πληροφορίες για να βρείτε τι ώρα και ποιες ομάδες παίζουν σήμερα. ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ Σε όλα τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα υπάρχουν αγώνες σήμερα με ζωντανές αθλητικές μεταδόσεις στις συχνότητες των συνδρομητικών καναλιών. Η Πρέμιερ Λιγκ, η Πριμέρα Ντιβιζιόν, η Μπουντεσλίγκα, το γαλλικό, ολλανδικό και βελγικό πρωτάθλημα βρίσκονται στη συχνότητα της Nova Sports. Η Σέριε Α, το πορτογαλικό, σκωτσέζικο και οι μικρές κατηγορίες της Αγγλίας (Τσάμπιονσιπ, Λιγκ 1, Λιγκ 2) παίζουν live στο Cosmote Sports.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Κάθε αγώνας του Παναθηναϊκού σήμερα για την ελληνική Σούπερ Λιγκ παίζει λάιβ στο Cosmote TV. ΑΕΚ Όπως και με την έτερη μεγάλη ομάδα της Αθήνας, έτσι και ο αγώνας της ΑΕΚ σήμερα βρίσκεται στο Cosmote Sports. ΠΑΟΚ Οι αγώνες του ΠΑΟΚ σήμερα για το ελληνικό πρωτάθλημα, θα μεταδοθούν live από τα κανάλια της Nova για την φετινή σεζόν. ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ Όπως είναι λογικό, τα δύο μεγαλύτερα συνδρομητικά δίκτυα στην Ελλάδα έχουν τα τηλεοπτικά δικαιώματα και για τις υπόλοιπες αθλητικές μεταδόσεις σήμερα TV της Superleague. Στα κανάλια της Cosmote TV βρίσκουμε τους αγώνες των ΟΦΗ, Λεβαδειακού, Βόλου, Ιωνικού, Λαμίας και Παναιτωλικού.
Παναθηναϊκός – Προμηθέας Live Streaming Αμφότεροι νίκησαν εύκολα στους πρώτους αγώνες τους τις Ούνικς (94-76) και FMP (98-68) αντίστοιχα και πλέον διασταυρώνουν τα ξίφη τους. Ο αγώνας έχει τζάμπολ στις 20:00 και τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports. Δύο ώρες νωρίτερα (18:00) αγωνίζεται η ρωσική ομάδα των Πρίφτη, Μάντζαρη και Καϊμακόγλου για την τρίτη θέση κόντρα στους Σέρβους. Το πανόραμα του «Orange Trophy» Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου Προμηθέας Πάτρας – FMP Ζελέζνικ 98-68 Παναθηναϊκός – Ούνικς Καζάν 94-76 Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 18:00 FMP Ζελέζνικ – Ούνικς Καζάν (μικρός τελικός) 20:00 Παναθηναϊκός – Προμηθέας (τελικός) Το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για την Αθήνα, έδειξε να καταλαβαίνει ο Τζίμερ Φριντέτ.
(Ζωντανή μετάδοση) ΠΑΣ Γιάννινα εναντίον Ατρόμητος
Στην Nova παίζουν ο Άρης, ο Ατρόμητος ο Αστέρας Τρίπολης και ο ΠΑΣ Γιάννινα. ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ Αν αναρωτιέστε ποιο κανάλι δείχνει την εθνική Ελλάδος σήμερα τότε η απάντηση είναι απλή, καθώς η Cosmote και ο Alpha έχουν τα τηλεοπτικά δικαιώματα της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου για τα ματς σήμερα. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΗΜΕΡΑ Μπορεί ο βασιλιάς των σπορ να είναι το ποδόσφαιρο, όμως το μπάσκετ ανεβαίνει σταθερά σε τηλεθέαση χρόνο με τον χρόνο. Στο πρόγραμμα μπάσκετ σήμερα μπορείτε να βρείτε τα κορυφαία παιχνίδια της ημέρας.
Όμως, περιμένω πώς και πώς να τη ζήσω. Έχω ακούσει πολλές ιστορίες. Έχω δει πολλά βίντεο που μου στέλνουν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού. Ξέρω πως θα είναι εκεί για εμάς κάθε βράδυ. Είναι δικό μας θέμα να μεταφέρουμε αυτή την ενέργεια και στο παρκέ. Χαίρομαι που θα είμαι στην ομάδα και ελπίζω να δώσουμε στον κόσμο μας λόγους για να πανηγυρίσει». Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο 2ο Τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»: «Προφανώς, έχουμε καταλάβει πως πρόκειται για ένα σημαντικό τουρνουά, λόγω όσων συμβολίζει για τον πρόεδρό μας και τον κόσμο μας σε όλο τον πλανήτη. Βέβαια, είναι νωρίς ακόμα στη σεζόν. Δουλεύουμε κάθε μέρα. Θα βγούμε να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε. Γυρνούν τώρα τρεις παίκτες από την Εθνική Ελλάδας.
[[ΡΕΎΜΑ-]-] Λαμία εναντίον ΠΑΟΚ και ζωντανή μετάδοση 9
Βέβαια, είναι νωρίς ακόμα στη σεζόν. Δουλεύουμε κάθε μέρα. Θα βγούμε να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε. Γυρνούν τώρα τρεις παίκτες από την Εθνική Ελλάδας. Θα πρέπει ο ένας να μάθει τον άλλον. Όμως, ελπίζουμε να παίξουμε καλά και σκληρά, με πάθος. Ξέρουμε πως το ΟΑΚΑ θα… ροκάρει και είμαστε έτοιμοι». Για την μη εμπειρία του στην Ευρώπη: «Μόλις βγεις στο παρκέ πρέπει να κάνεις αυτά που κάνεις ως παίκτης. Αυτό δεν αλλάζει. Έχω παίξει και στην Κίνα τρία χρόνια. Και εκεί υπάρχουν σωματικές επαφές. Θέλω να βγω και να είμαι επιθετικός.
Αναλυτικά: «Πρώτα από όλα θέλω να πω πως νιώθω ευγνώμων που είμαι εδώ. Δεν μιλάω καλά ελληνικά, αλλά νομίζω πως κατάλαβα αυτά που είπε ο Μάνος. Ο Παναθηναϊκός είναι το σύμβολο της Αθήνας, όπως και η Ακρόπολη. Ξέρω πόσο παθιασμένος είναι ο κόσμος μας. Χαιρόμαστε που είμαστε εδώ. Θα δουλέψουμε σκληρά. Ανυπομονούμε για την νέα σεζόν. Περιμένουμε και τους υπόλοιπους παίκτες να ενσωματωθούν στην προετοιμασία μας». Σε ρώτηση για την παρουσία του κόσμου στην προετοιμασία της ομάδας, στην Πορταριά, ανέφερε: «Δεν έχω ζήσει την ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ ακόμα. Όμως, περιμένω πώς και πώς να τη ζήσω. Έχω ακούσει πολλές ιστορίες.
Έχω δει πολλά βίντεο που μου στέλνουν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού. Ξέρω πως θα είναι εκεί για εμάς κάθε βράδυ. Είναι δικό μας θέμα να μεταφέρουμε αυτή την ενέργεια και στο παρκέ. Χαίρομαι που θα είμαι στην ομάδα και ελπίζω να δώσουμε στον κόσμο μας λόγους για να πανηγυρίσει». Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο 2ο Τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»: «Προφανώς, έχουμε καταλάβει πως πρόκειται για ένα σημαντικό τουρνουά, λόγω όσων συμβολίζει για τον πρόεδρό μας και τον κόσμο μας σε όλο τον πλανήτη.
Οριστικό: Αναβολή στο ματς του Παναθηναϊκού! - INPAO. GRΜΠΑΣΚΕΤ Το Προμηθέας – Παναθηναϊκός αναβλήθηκε και θα λάβει χώρα μετά την αλλαγή του χρόνου. Αναλυτικά: Ο ΕΣΑΚΕ ανακοινώνει τις εξής αλλαγές στο πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Basket League: * Ο προγραμματισμένος για την Κυριακή 6 Νοεμβρίου αγώνας μεταξύ των ομάδων Προμηθέας Πάτρας – Παναθηναϊκός αναβάλλεται.
LIVE: Προμηθέας Πάτρας – Παναθηναϊκός - In.gr
Τα βλέμματα του ΑΣΚ στον Προμηθέα... - KarditsaSport
Όλες οι αθλητικές μεταδόσεις - ERT.GR
Παναθηναϊκός - Προμηθέας Live Streaming | φιλικός αγώνας | 15/9/2019Τα γιορτινά του έχει φορέσει το κλειστό «Δημήτρης Τόφαλος» της Πάτρας. Ο Προμηθέας ως οικοδεσπότης υποδέχθηκε στην αχαϊκή πρωτεύουσα τους Παναθηναϊκό, Ούνικς Καζάν και FMP Ζελέζνικ στο πλαίσιο του «Orange Trophy». Στην δεύτερη ημέρα της διοργάνωσης έχουμε ελληνικό τελικό με το «τριφύλλι» του εντυπωσιακού Τζίμερ Φριντέτ να αντιμετωπίζει την ομάδα του Μάκη Γιατρά. Παναθηναϊκός – Προμηθέας Live Streaming Αμφότεροι νίκησαν εύκολα στους πρώτους αγώνες τους τις Ούνικς (94-76) και FMP (98-68) αντίστοιχα και πλέον διασταυρώνουν τα ξίφη τους. Ο αγώνας έχει τζάμπολ στις 20:00 και τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports. Δύο ώρες νωρίτερα (18:00) αγωνίζεται η ρωσική ομάδα των Πρίφτη, Μάντζαρη και Καϊμακόγλου για την τρίτη θέση κόντρα στους Σέρβους. Το πανόραμα του «Orange Trophy» Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου Προμηθέας Πάτρας – FMP Ζελέζνικ 98-68 Παναθηναϊκός – Ούνικς Καζάν 94-76 Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 18:00 FMP Ζελέζνικ – Ούνικς Καζάν (μικρός τελικός) 20:00 Παναθηναϊκός – Προμηθέας (τελικός) Το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για την Αθήνα, έδειξε να καταλαβαίνει ο Τζίμερ Φριντέτ.
Όπως και στα περισσότερα ευρωπαϊκά παιχνίδια, έτσι και στο Conference League, κάθε αγώνας ποδοσφαίρου σήμερα μεταδίδεται ζωντανά από τις αθλητικές συχνότητες του Cosmote Sports. ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ Η ελληνική Superleague σίγουρα δεν έχει την λάμψη των μεγάλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, όμως καταφέρνει και κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον των οπαδών με αρκετούς live αγώνες σήμερα. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Οι αγώνες του Ολυμπιακού στο ελληνικό πρωτάθλημα μεταδίδονται live από την συχνότητα της Cosmote TV.
Panathinaikos promitheas canlı Izle - - Doin Scale
Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής είναι η Δευτέρα 2/1/2023 με ώρα έναρξης τις 19:15 και τηλεοπτική μετάδοση live από την ΕΡΤ3. * Η συνάντηση Περιστέρι bwin – Καρδίτσα ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ θα πραγματοποιηθεί στο Κ. Γ. «Ανδρέας Παπανδρέου» την Κυριακή 6/11 με ώρα έναρξης τις 19:15 (αντί για τις 17:00) και θα μεταδοθεί live τηλεοτπικά από την ΕΡΤ3. * Ο αγώνας Άρης – Απόλλων Πατρών Carna θα πραγματοποιηθεί στο Αλεξάνδρειο το Σάββατο 5 Νοεμβρίου με ώρα έναρξης τις 16:00 (αντί για τις 15:45) και θα μεταδοθεί live τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3. Το πρόγραμμα της αγωνιστικής διαμορφώνεται ως εξής: Το INPAO.
Παναθηναϊκός - Προμηθέας Live Streaming | φιλικός αγώνας | 15/9/2019Τα γιορτινά του έχει φορέσει το κλειστό «Δημήτρης Τόφαλος» της Πάτρας. Ο Προμηθέας ως οικοδεσπότης υποδέχθηκε στην αχαϊκή πρωτεύουσα τους Παναθηναϊκό, Ούνικς Καζάν και FMP Ζελέζνικ στο πλαίσιο του «Orange Trophy». Στην δεύτερη ημέρα της διοργάνωσης έχουμε ελληνικό τελικό με το «τριφύλλι» του εντυπωσιακού Τζίμερ Φριντέτ να αντιμετωπίζει την ομάδα του Μάκη Γιατρά.
[ΤΗΛΕΌΡΑΣΗ>>>] Παναθηναϊκός εναντίον Κολοσσός
Οι προσπάθειες των ελληνικών ομάδων βρίσκονται και φέτος σε μη συνδρομητικό κανάλι καθώς η κρατική ΕΡΤ προσφέρει ζωντανή κάλυψη. ΓΙΟΥΡΟ ΚΑΠ Το Euro Cup στο οποίο συμμετέχει και ο Προμηθέας Πατρών που τερμάτισε τρίτος πέρσι στο πρωτάθλημα μεταδίδεται και φέτος από την Νόβα. Ελληνικό ενδιαφέρον και στο μπασκετικό Champions League εκεί όπου μπορούμε να δούμε τις προσπάθειες του ΠΑΟΚ της ΑΕΚ και του Περιστερίου από την Cosmote TV.
Θα πρέπει ο ένας να μάθει τον άλλον. Όμως, ελπίζουμε να παίξουμε καλά και σκληρά, με πάθος. Ξέρουμε πως το ΟΑΚΑ θα… ροκάρει και είμαστε έτοιμοι». Για την μη εμπειρία του στην Ευρώπη: «Μόλις βγεις στο παρκέ πρέπει να κάνεις αυτά που κάνεις ως παίκτης. Αυτό δεν αλλάζει. Έχω παίξει και στην Κίνα τρία χρόνια.
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ Οι εκπρόσωποι μας στην Ευρωλίγκα παίζουν και φέτος στην συχνότητα της NovaSports. Εκτός από τα παιχνίδια του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στην Euroleague μπορείτε να δείτε όλα τα ματς των μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων και φυσικά ποιος παίζει σήμερα στο Final Four. NBA Η κορυφαία μπασκετική λίγκα του πλανήτη έχει ως επίκεντρο και πάλι τον Γιάννη, ο οποίος θέλει να επιστρέψει στην κορυφή του κόσμου. Οι Μιλγουόκι Μπακς αλλά και οι υπόλοιπες υπερομάδες του ΝΒΑ παίζουν στα κανάλια της Cosmote TV στις αναμεταδόσεις σήμερα. Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ Η ελληνική Μπάσκετ Λιγκ αναμένεται να είναι η πιο συναρπαστική των τελευταίων χρόνων με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό να μάχονται για την κατάκτηση της Α1.
Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής είναι η Δευτέρα 2/1/2023 με ώρα έναρξης τις 19:15 και τηλεοπτική μετάδοση live από την ΕΡΤ3. * Η συνάντηση Περιστέρι bwin – Καρδίτσα ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ θα πραγματοποιηθεί στο Κ. Γ. «Ανδρέας Παπανδρέου» την Κυριακή 6/11 με ώρα έναρξης τις 19:15 (αντί για τις 17:00) και θα μεταδοθεί live τηλεοτπικά από την ΕΡΤ3. * Ο αγώνας Άρης – Απόλλων Πατρών Carna θα πραγματοποιηθεί στο Αλεξάνδρειο το Σάββατο 5 Νοεμβρίου με ώρα έναρξης τις 16:00 (αντί για τις 15:45) και θα μεταδοθεί live τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3.
Panathinaikos promitheas Canlı Izle
ΟΑΚΑ - από το iefimerida.gr
Super Cup-Live Streaming: Τελικός Παναθηναϊκός-Προμηθέας